Tortellineja joka makuun

Reseptivinkit

Tortellineista erilaisilla lisukkeilla on muodostunut meillä arjen pikaruokaa. Tortellinien lisukkeeksi sopii melkein mikä vaan, joten se on oikein mainiota veneruokaa, kun resepti ja raaka-aineet eivät ole niin tarkkoja. Tässä versio pääsiäisseiluulta.

Tarvitaan

  • 1 pkt torellineja riittää kahdelle
  • pekonia, tällä kertaa kokeilimme lihaisampaa gourmet-pekonia
  • parsaa
  • baby-pinaattia
  • ruohosipulia
  • lehtipersiljaa
  • kirsikkatomaatteja

Valmistus

Pilko pekoni ja parsat, silppua ruohosipuli ja lehtipersilja, lohko kirsikkatomaatit. Laita tortellineille vesi kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä.

Paista pannulla pekoni ja parsa, lisää pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja sekä kypsät torellinit ja aivan lopuksi kirsikkatomaatit. Rouhi päälle pippuria ja pyöräytä pannulla muutaman kerran että maut tasoittuvat. Tarjoile lorauksella oliiviöljyä, tosin näin keväällä on hyvä huolehtia oliiviöljyn lämmittämisestä auringossa, jos kaapissa on vielä niin viileää, että oliiviöljy jämähtää.

Toinen makoisa versio tulee halloum-juustosta, kaapista löytyvistä yrteistä sekä valkosipulista. Herkkusienet ja timjami toimii myös ja sitruunamehu.

Katso myös:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *