Tortellineista erilaisilla lisukkeilla on muodostunut meillä arjen pikaruokaa. Tortellinien lisukkeeksi sopii melkein mikä vaan, joten se on oikein mainiota veneruokaa, kun resepti ja raaka-aineet eivät ole niin tarkkoja. Tässä versio pääsiäisseiluulta.

Tarvitaan
1 pkt torellineja riittää kahdelle
pekonia, tällä kertaa kokeilimme lihaisampaa gourmet-pekonia
parsaa
baby-pinaattia
ruohosipulia
lehtipersiljaa
kirsikkatomaatteja

Pilko pekoni ja parsat, silppua ruohosipuli ja lehtipersilja, lohko kirsikkatomaatit. Laita tortellineille vesi kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä.

Paista pannulla pekoni ja parsa, lisää pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja sekä kypsät torellinit ja aivan lopuksi kirsikkatomaatit. Rouhi päälle pippuria ja pyöräytä pannulla muutaman kerran että maut tasoittuvat. Tarjoile lorauksella oliiviöljyä, tosin näin keväällä on hyvä huolehtia oliiviöljyn lämmittämisestä auringossa, jos kaapissa on vielä niin viileää, että oliiviöljy jämähtää.

Toinen makoisa versio tulee halloum-juustosta, kaapista löytyvistä yrteistä sekä valkosipulista. Herkkusienet ja timjami toimii myös ja sitruunamehu.

Katso myös:

Purjeveneen syysaskareet

Purjeveneen syysaskareet

Nyt kun purjevene on nostettu maihin odottamaan talvea ja pakkasia on ajankohtaista käydä läpi, mitä kaikkea purjehduskauden jälkeen on tullut tehtyä telakointikautta varten. Tapoja on monia ja yhtä oikeaa tapaa ei tässäkään ole, mutta ainakin tässä kirjoituksessa...

read more
Iltapurjehdukselle

Iltapurjehdukselle

Mikä se iltapurjehdus oikein on ja pitääkö minulla olla purjehduskokemusta tai jotain erikoisia varusteita, että voin osallistua? Tässä blogissa annan vastauksia yleisimpiin iltapurjehduksiin liittyviin kysymyksiin, kuten pukeutumiseen.Voinko osallistua...

read more
Purjeveneen kippariksi

Purjeveneen kippariksi

Edellisessä blogi-postauksessa selvensin Kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan saamiseksi tarvittavia osaamistodistuksia. Nyt olisi sitten ajankohtaista miettiä, millaista osaamista kyseisten osaamistodistusten saaminen tai oman veneen kipparointi vaatii ja...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *