Tiskaushetki retkipurjehduksella

Purjehdusretket 2023

Heinäkuussa 2022 suuntasimme keulan kohti etelää ja vietimme talvikauden purjehtien Kanarian saarilla. Keväällä 2023 palasimme Euroopan rantoja pitkin Suomeen. Loppukesällä 2023 ohjelmassa on muutamia 4 päivän retkipurjehduksia Suomenlahdella ja Saaristomerellä sekä ilta- ja päiväpurjehduksia Helsingissä.

Retket sopivat äärimmäisen hyvin purjehduskokemuksen kartuttamiseen ennen purjehtija- tai saaristopäällikkökurssia tai niiden välissä tai kurssien jälkeen sekä ihan vain purjehdukseen. Suomen retkilllä on mahdollista myös suorittaa purjehtija – tai saaristopäällikkökurssi ja niillä pääsee harjoittelemaan myös navigointia.

Retki- ja iltapurjehduksille voi osallistua myös aloittelijat. Ensimmäisenä päivänä aloitamme yhdeksältä ja  viimeisenä päivänä pyrimme lopettamaan viiteen mennessä. 

Purjehdusretket 2023

Heinäkuussa 2022 suuntasimme keulan kohti etelää ja vietimme talvikauden purjehtien Kanarian saarilla. Keväällä 2023 palasimme Euroopan rantoja pitkin Suomeen. Loppukesällä 2023 ohjelmassamme on neljän päivän mittaisia retkipurjehduksia Suomenlahdella ja Saaristomerellä sekä ilta- ja päiväpurjehduksia Helsingissä.

Retket sopivat äärimmäisen hyvin purjehduskokemuksen kartuttamiseen ennen purjehtija- tai saaristopäällikkökurssia tai niiden välissä tai niiden jälkeen sekä ihan vin purjehdukseen. Suomen retkilllä on mahdollista myös suorittaa purjehtija – tai saaristopäällikkökurssi ja niillä pääsee harjoittelemaan myös navigointia. 

Retki- ja iltapurjehduksille voi osallistua myös aloittelijat. Ensimmäisenä päivänä aloitamme yhdeksältä ja viimeisenä päivänä pyrimme lopettamaan viiteen mennessä. 

Tiskaushetki retkipurjehduksella

Tervetuloa retkelle tai iltapurjehtimaan!

Purjehdusretki

Purjehdusretki on mainio tapa päästä syventämään purjehtija- tai saaristopäällikkökurssilla opittuja asioita tai kartuttamaan kokemusta ja merimaileja sekä päästä tutustumaan saaristoon ja saariston reitteihin ja satamiin. Kaikille legeille on sekä kurssi- että retkipaikkoja. Retken hinta sisältää retkipaikan. Ruokakulut, satamamaksut ja polttoainekulut katetaan yhteisesti toteutuman mukaan.

Iltapurjehdus

Purjehduskauden aikana järjestämme kaikille avoimia iltapurjehduksia sekä erilaisia teemakursseja Helsingissä. Kotisatamamme on Marina Bay Katajanokalla, jonne on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Iltapurjehdukset alkavat klo 18:00 ja päättyvät noin klo 21:00, erikoiskursseilla voi olla erikoisaikataulu. Minimiosallistujamäärä on 2 hlö.