Lämmin perunasalaatti vai paistettuja perunoita 😉
Keväällä käytetään paljon uusia perunoita paistettuna ja salaattina, ja tässäkin vaihtoehdot ovat moninaiset ja kannattaa hyödyntää mitä veneeltä löytyy. Edellisenä päivänä käytimme parsaa ja baby-pinaattia, joita on vielä paljon jäljellä, joten perunat saavat nyt osittain samoja lisukkeita.
Tarvitaan
- perunoita, mielummin kevään uusia
- krakovan makkaraa, tai muuta mieleistä
- makkaraa
- parsaa
- baby-pinaattia
- ruohosipulia
- lehtipersiljaa
Pilko makkarat, pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja. Keitä perunat lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, lisää pilkotut parsat perunoiden keitinveteen vähän ennenkuin perunat ovat valmiit.
Paista makkarat, pilkotut kypsät perunat ja parsa pannulla, lisää pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja sekä mustapippuria myllystä. Yksinkertaista ja maukasta.
Jatkoimme samalla teemalla vielä seuraavanakin päivänä, jolloin paistetut perunat saivat kyytipojakseen parsaa, sipulia ja valkosipulia, yrttejä sekä keitettyjä kananmunia sekä kovaa italialaista juustoa.

Katso myös:
Maarianhaminasta takaisin Turkuun
Sarja purjehdusretkien reiteistä ja reittivalinnoista. Nyt purjehditaan Maarianhaminasta takaisin Turkuun. Minkä reitin valitsimme ja miksi sekä missä pysähdyimme. Kesän kevyttuulisin ennuste Viiden henkilön porukka tuli Maarianhaminaan lähtöpäivän aamuna,...
Purjehtien Turusta Maarianhaminaan
Purjehtien Saaristomeren halki Sarja purjehdusretkien reiteistä ja reittivalinnoista. Nyt purjehdiimme Turusta Maarianhaminaan. Minkä reitin valitsimme ja miksi sekä missä pysähdyimme. Säätiedotteissa kesämyrsky – veneilijöiden kehotettiin keksivän jotain muuta...
Retkipurjehdus Turun saaristossa
Turku - Turku eli neljän päivän purjehdus Turun saaristossa Sarja purjehdusretkien reiteistä ja reittivalinnoista. Turusta – Turku retki suunniteltiin sellaisia purjehtijoita varten, jotka ehkä tulevat isommalla porukalla tai jostain muualta kuin Helsingistä, koska...
0 kommenttia