Keväällä käytetään paljon uusia perunoita paistettuna ja salaattina, ja tässäkin vaihtoehdot ovat moninaiset ja kannattaa hyödyntää mitä veneeltä löytyy. Edellisenä päivänä käytimme parsaa ja baby-pinaattia, joita on vielä paljon jäljellä, joten perunat saavat nyt osittain samoja lisukkeita.

Tarvitaan
perunoita, mielummin kevään uusia
krakovan makkaraa, tai muuta mieleistä makkaraa
parsaa
baby-pinaattia
ruohosipulia
lehtipersiljaa

Pilko makkarat, pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja. Keitä perunat lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, lisää pilkotut parsat perunoiden keitinveteen vähän ennenkuin perunat ovat valmiit.

Paista makkarat, pilkotut kypsät perunat ja parsa pannulla, lisää pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja sekä mustapippuria myllystä. Yksinkertaista ja maukasta.

Jatkoimme samalla teemalla vielä seuraavanakin päivänä, jolloin paistetut perunat saivat kyytipojakseen parsaa, sipulia ja valkosipulia, yrttejä sekä keitettyjä kananmunia sekä kovaa italialaista juustoa.

Katso myös:

Purjeveneen syysaskareet

Purjeveneen syysaskareet

Nyt kun purjevene on nostettu maihin odottamaan talvea ja pakkasia on ajankohtaista käydä läpi, mitä kaikkea purjehduskauden jälkeen on tullut tehtyä telakointikautta varten. Tapoja on monia ja yhtä oikeaa tapaa ei tässäkään ole, mutta ainakin tässä kirjoituksessa...

read more
Iltapurjehdukselle

Iltapurjehdukselle

Mikä se iltapurjehdus oikein on ja pitääkö minulla olla purjehduskokemusta tai jotain erikoisia varusteita, että voin osallistua? Tässä blogissa annan vastauksia yleisimpiin iltapurjehduksiin liittyviin kysymyksiin, kuten pukeutumiseen.Voinko osallistua...

read more
Purjeveneen kippariksi

Purjeveneen kippariksi

Edellisessä blogi-postauksessa selvensin Kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan saamiseksi tarvittavia osaamistodistuksia. Nyt olisi sitten ajankohtaista miettiä, millaista osaamista kyseisten osaamistodistusten saaminen tai oman veneen kipparointi vaatii ja...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *