Lämmin perunasalaatti vai paistettuja perunoita 😉

Reseptivinkit

Keväällä käytetään paljon uusia perunoita paistettuna ja salaattina, ja tässäkin vaihtoehdot ovat moninaiset ja kannattaa hyödyntää mitä veneeltä löytyy. Edellisenä päivänä käytimme parsaa ja baby-pinaattia, joita on vielä paljon jäljellä, joten perunat saavat nyt osittain samoja lisukkeita.

Tarvitaan

  • perunoita, mielummin kevään uusia
  • krakovan makkaraa, tai muuta mieleistä
  • makkaraa
  • parsaa
  • baby-pinaattia
  • ruohosipulia
  • lehtipersiljaa

Pilko makkarat, pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja. Keitä perunat lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, lisää pilkotut parsat perunoiden keitinveteen vähän ennenkuin perunat ovat valmiit.

Paista makkarat, pilkotut kypsät perunat ja parsa pannulla, lisää pinaatti, ruohosipuli ja lehtipersilja sekä mustapippuria myllystä. Yksinkertaista ja maukasta.

Jatkoimme samalla teemalla vielä seuraavanakin päivänä, jolloin paistetut perunat saivat kyytipojakseen parsaa, sipulia ja valkosipulia, yrttejä sekä keitettyjä kananmunia sekä kovaa italialaista juustoa.

Katso myös:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *