Tiskaushetki retkipurjehduksella

Yksityistilaisuudet

Omalla porukalla tai tiimin kesken vesille rentoutumaan ja rauhoittumaan kiireisen työviikon keskellä. Purjehdus tarjoaa rauhaa, yhdessä tekemistä ja aina vähän myös ylläksellisyyttä ulkoilmassa. 

 

Ilmoittaudu mukaan

0400 421 485
info@alluresailing.fi

Friska: purjehdusretki saareen

Lähde oman tiimin kanssa kuuden tunnin purjehdukselle tutustumaan purjehdukseen. Purjehduksella pääsette yhdessä nostamaan purjeet, säätämään  niitä ja kokeilemaan millaista venettä on ohjata. Purjehdimme Helsingin edustalla, pysähdymme saareen nauttimaan retkieväät ja palaamme takaisin lähtösatamaan. Tarkempi reitti ja saaarikohde päätetään päivän tuuliolosuhteiden perusteella. Mukaan tarvitsette säänmukaiset ulkoiluvaatteet. 

HINTA alk. 

Tiskaushetki retkipurjehduksella

Fiira: pyrähdys merelle

Lähde oman tiimin kanssa kolmen tunnin purjehdukselle tutustumaan purjehdukseen. Purjehduksella pääsette yhdessä nostamaan purjeet, säätämään  niitä ja kokeilemaan millaista venettä on ohjata. Purjehdimme kolmisen tuntia Helsingin edustalla, tarkempi reitti päätetään päivän tuuliolosuhteiden perusteella. Mukaan tarvitsette säänmukaiset ulkoiluvaatteet. 

HINTA alk. 

Tiskaushetki retkipurjehduksella

Kuink tehdä sähköpostinappi?

Varaukset ja tiedustelut

3 + 15 =

Syysseikkailut 2020

Syyspurjehduksemme suuntautuivat tänä vuonna Välimeren sijaan Saaristomerelle. Syyskuussa kävimme vielä sekä Ahvenanmaalla että Turussa. Syyskuun auringossa ja rauhassa saaristo oli jotenkin vielä paljon herkempi ja tunnelmallisempi kuin kesällä. Kiitos kaikille reissussa mukana olleille – syyspurjehdus saaristossa muistutti, että vaikka Suomen purjehdussesonki keskittyy heinäkuuhun syksyllä saaristossa on äärimmäisen kaunista ja rauhallista.  

Järjestämme myös yksityispurjehduksia työ- ja kaveriporukoille sekä perheille – kysy lisää!

0400 421 485
info@alluresailing.fi

Retkipurjehdukset 2021:

Jos olet jo käynyt purjehtijakurssin tai saaristopäälliikökurssin ja haluat muistutella mieleen kurssilla oppimiasi asioita tai kerätä maileja purjehduskokemuksen kartoittamiseen viikonloppuretkellä kertaat asiat rauhalliseen tahtiin ja pääset kokemaan purjehduksen retkeilyllistä puolta. Ensikertalaisetkin ovat tervetulleita! Perjantaina iltapäivällä lähdemme purjehtimaan tuulten osoittamaan suuntaan ja viikonlopun ajan nautimme merestä, ja purjehduksesta. Sunnuntaina palaamme rentoutuneina Helsinkiin. 

Viikonloppuretki 1: pe 28.5. klo 15 – su 30.5 klo 16
Viikonloppuretki 2: pe 18.6. klo 15 – su 20.6 klo 16
Hinta 360 € +venekassa (ruokakulut, satamamaksut ja polttoaineet) 

Heinäkuussa purjehdimme Saaristomerellä. Näille neljän päivän retkille voit tulla mukaan retkeilemään ja kertaamaan, ennakko-osaamisvaatimuksia ei ole. 

Helsinki – Hanko: 3. – 6.7.2021
Tästä se taas alkaa, kesän retkipurjehdukset läpi Tammisaaren metsäisen merellisen kansallispuiston. 
Hanko – Turku: 8. – 11.7.2021
Hangon läntisen selän yli kohti Saaristomerta, Airistoa ja Turkua! 
Turku – Turku: 13. – 16.7.2021
Purjehdusta legendaarisen kauniilla Airistolla!
Turku – Taalintehdas: 19. – 22.7.2021
Lyhyempi välimatka antaa aikaa tutustua läntisemmän Saaristomeren helmiin. 
Taalintehdas – Hanko: 24. – 27.7.2021
Purjehdusta Saaristomeren aarteiden kautta aurinkoiseen Hankoon. 
Hanko – Helsinki: 29.7. – 1.8.2021
Paluu kotiin tuttujen väylien ja satamien kautta. 

HINTA 430 ,- + venekassa (= ruuat, satamamaksut, polttoaineet)

Ilmoittautuminen: info@alluresailing.fi

Retkipurjehduksien tunnelmaan pääset blogikirjoistuksistamme. Sieltä löydät myös tietoa retkien kulusta ja tarvittavista varusteista. 

Tiskaushetki retkipurjehduksella

Iltapurjehdukset 2021

Torstai 20.5. klo 18 – 21
Keskiviikko 26.5. klo 18 – 21
Tiistai 1.6. klo 18 – 21
Maanantai 7.6. klo 18 – 21 
Hinta 60,-

Iltapurjehdukset ovat kaikille avoimia purjehduksia, joille on helppo tulla tutustumaan purjehdukseen. Osaamisvaatimuksia ei ole, reipas mieli ja sopivat ulkoiluvaatteet riittävät. Iltapurjehduksilla pääset osallistumaan purjehdukseen ja ne sopivat hyvin myös kursseilla opitun kertaamiseen.  

Ilmoittautuminen info@alluresailing.fi

 

Ilmoittaudu mukaan

0400 421 485
info@alluresailing.fi

Tervetuloa viettämään aikaa yhdessä!

Purjehdusretki

Purjehdusretki on mainio tapa päästä syventämään purjehtija- tai saaristopäällikkökurssilla opittuja asioita tai kartuttamaan kokemusta ja merimaileja sekä päästä tutustumaan saaristoon ja saariston reitteihin ja satamiin. Kaikille legeille on sekä kurssi- että retkipaikkoja. Retken hinta sisältää retkipaikan. Ruokakulut, satamamaksut ja polttoainekulut katetaan yhteisesti venekassasta.

Iltapurjehdus

Purjehduskauden aikana järjestämme kaikille avoimia iltapurjehduksia sekä erilaisia teemakursseja Helsingissä. Kotisatamamme on Koivusaari, jonne on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Iltapurjehdukset alkavat klo 18:00 ja päättyvät noin klo 21:00, erikoiskursseilla voi olla erikoisaikataulu. Minimiosallistujamäärä on 2 hlö.